UPDATE: 'Club Brugge stalt Ngonge (19) een jaartje bij PSV Eindhoven'

UPDATE: 'Club Brugge stalt Ngonge (19) een jaartje bij PSV Eindhoven'

22-08-2019 13:49 Laatste update: 23-08-2019 09:15
12

PSV heeft de negentienjarige Cyril Ngonge op proef. De aanvaller is in dienst bij Club Brugge maar traint op dit moment mee met Jong PSV, zo meldt het Eindhovens Dagblad

PSV is geïnteresseerd in Ngonge, die bij Club een contract tot 2021 heeft. De buitenspeler kwam uit in verschillende jeugdelftallen van de Belgische voetbalbond. Vorig seizoen kwam hij vier keer in actie voor de hoofdmacht van Club Brugge. In een basisplaats en drie invalbeurten wist hij niet te scoren in de Jupiler Pro League. Het is niet duidelijk of Club bereid is om Ngonge definitief te laten gaan. 

Jong PSV mag meedoen in de Keuken Kampioen Divisie, de tweede afdeling in Nederland. Bij Club kreeg Ngonge dit seizoen nog geen enkele selectie en speelt hij dus enkel in de beloftencompetitie mee.

Update 23/08, 09.15: Volgens Het Nieuwsblad trekt Ngonge op uitleenbasis naar PSV. De Nederlandse vice-kampioen kreeg het Brugse talent in de gaten op stage in Qatar. Ngonge vat het seizoen aan bij Jong PSV, dat in de Nederlandse Tweede Klasse uitkomt.