UPDATE: 'Club Brugge en Tottenham bereiken akkoord over Wanyama'

UPDATE: 'Club Brugge en Tottenham bereiken akkoord over Wanyama'

Gepubliceerd: donderdag 22 augustus 2019 om 13:15do 22-08-2019 om 13:15

Laatste update: donderdag 22 augustus 2019 om 15:28do 22-08-2019 om 15:28

De transfer van Victor Wanyama naar Club Brugge krijgt steeds meer vorm. Volgens Soccer Link zou Wanyama zelfs al medische testen afleggen bij Club.

Die medische testen zijn in dit geval geen futiliteit, want Wanyama sukkelde de laatste jaren met de knie. Club Brugge moet er zeker van zijn dat Wanyama fit is, want met liefst tien miljoen euro zou hij de duurste transfer ooit kunnen worden voor Blauw-Zwart.

Aan de overeenkomst van Wanyama zou zelfs nog een bonus van vijf miljoen euro vasthangen. Die krijgt Tottenham als Club Brugge zich volgend seizoen kwalificeert voor de Champions League. Club Brugge zet dus bijzonder hoog in voor Wanyama, die bij Beerschot nog samen heeft gespeeld met coach Philippe Clement.

Update 22/08, 15.28: Het Nieuwsblad laten weten dat Club Brugge en Tottenham een akkoord hebben bereikt over de transfer van Wanyama. Blauw-Zwart legt tien miljoen euro plus vijf miljoen euro aan bonussen neer voor de middenvelder. Als Wanyama groen licht geeft voor een deal en slaagt voor zijn medische testen, is de duurste transfer ooit van Club Brugge een feit. 

Poll

Is 10 miljoen euro een goeie prijs?

(755 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws