'Anderlecht vindt tijdelijke oplossing voor Lawrence in 2. Bundesliga'

'Anderlecht vindt tijdelijke oplossing voor Lawrence in 2. Bundesliga'

Gepubliceerd: donderdag 22 augustus 2019 om 11:23do 22-08-2019 om 11:23

Bij RSC Anderlecht mogen er deze zomer nog altijd spelers weg. James Lawrence is van die spelers. Volgens La Capitale is de verdediger op weg naar FC St. Pauli, een ploeg uit de 2. Bundesliga.

Volgens de krant gaat Anderlecht één seizoen verhuren aan St. Pauli. De Duitse tweedeklasser zou Lawrence huren zonder aankoopoptie. Anderlecht moet dus binnen een paar maanden opnieuw op zoek naar een oplossing voor de centrale verdediger, die helemaal niet meer in de plannen van Vincent Kompany past.

Bij St. Pauli kunnen ze een verdediger goed gebruiken. De club miste haar competitiestart. Na drie speeldagen telt het amper één punt. Het staat zeventiende en houdt voorlopig enkel SV Wehen achter zich.

Lawrence staat nog maar één jaar op de loonlijst van Anderlecht. De 27-jarige verdediger uit Wales kwam destijds over Trencin. Bij Anderlecht pikte hij vorig seizoen regelmatig zijn wedstrijden mee en schopte het zelfs tot international. Dit seizoen mocht Lawrence tijdens de voorbereiding nog opdraven in het eerste van Anderlecht, maar toen de competite begon, verdween hij volledig uit beeld.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moet Kompany Lawrence nog een kans geven in het A-elftal?

(164 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws