Rijeka denkt aan doelpunten tegen KAA Gent: We willen scoren

Rijeka denkt aan doelpunten tegen KAA Gent: "We willen scoren"

Gepubliceerd: woensdag 21 augustus 2019 om 23:44wo 21-08-2019 om 23:44

KAA Gent neemt het donderdag op tegen het Kroatische NK Rijeka. De Kroaten erkennen dat ze geen favoriet zijn, maar kijken toch vol vertrouwen uit naar de partij tegen de Buffalo'si.

"Gent is zeker favoriet", citeert Belga Rijeka-coach Igor Biscan. "Het is een team met enkele individuele topspelers, zoals Vadis Odjidja, Roman Yaremchuk, Jonathan David en Yuya Kubo", geeft hij aan.

"Hun kwaliteiten liggen vooral in het offensieve gedeelte. Ze hebben de voorbije jaren sterke resultaten geboekt, maar wij willen hier een resultaat neerzetten. Het doel bij een uitmatch is altijd een goaltje meepikken", vertelt hij.

Biscan hoopt vooral de nul te kunnen houden. "Als we het dan achteraan gesloten kunnen houden, zou dat fantastisch zijn. Ik moet mijn ploeg nauwelijks motiveren voor zo’n matchen. Mijn team is altijd klaar om een topprestatie neer te zetten", aldus de trainer.

Ook aanvaller Antonio Colak kijkt met veel vertrouwen uit naar de partij. "We hebben Gent veel zien spelen", vertelde hij. "We kennen hen goed. Het is een aanvallend sterk team, met veel kwaliteit in de kern. Maar wij hebben onze kans hier. We willen scoren. We staan achteraan sterk, dus het zou prachtig zijn ook nog te scoren. Daarvoor zijn we naar hier gekomen."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Wint Gent van Rijeka?

(136 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws