Ex-ploegmaat Nasri waarschuwt Anderlecht: ‘Nam zijn verantwoordelijkheden niet'

Ex-ploegmaat Nasri waarschuwt Anderlecht: ‘Nam zijn verantwoordelijkheden niet'

Gepubliceerd: woensdag 21 augustus 2019 om 12:32wo 21-08-2019 om 12:32

Laatste update: woensdag 21 augustus 2019 om 12:40wo 21-08-2019 om 12:40

Emmanuel Frimpong heeft tegenover The Athletic flink uitgehaald naar RSC Anderlecht-speler Samir Nasri. Beide spelers speelden samen bij Arsenal.

Naar verluidt was Nasri onrespectvol tegenover jonge spelers. “Hij nam zijn verantwoordelijkheden niet om de jongere spelers bij te staan. Ik ben er nu net achtergekomen dat hij nog altijd speelt. Bij Anderlecht. Ik hoop echt dat hij veranderd is als persoon en dat hij daar de mensen anders behandelt. Want wat ik me herinner vanuit het verleden...”

Frimpong vertelt dat Nasri hem openlijk verweet niet goed genoeg te zijn bij Arsenal en even later zat Nasri bij Manchester City toen het tegen Arsenal moest spelen. “Tijdens die wedstrijd zei hij me voortdurend dat hij me kon kopen. Dat toont aan hoe dom hij eigenlijk is. Waarschijnlijk had hij inderdaad die miljoenen om mij te kopen, maar hoe onrespectvol is dit? Hij was een echte bully.”

Frimpong zal Nasri nooit kunnen uitstaan. “Ik heb altijd respect getoond voor de oudere spelers. Vraag maar aan Aaron Ramsey of Jack Wilshere. Nooit heb ik iemand onrespectvol behandeld. Maar Nasri, die heb ik echt niet graag. Zelfs al zou hij mij vijf miljard dollar geven, dan nog zal ik hem niet kunnen uitstaan", wordt Frimpong geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Denk jij dat Nasri zijn verantwoordelijkheden bij Anderlecht zal nemen?

(282 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws