Ex-ploegmaat Nasri waarschuwt Anderlecht: ‘Nam zijn verantwoordelijkheden niet'

Ex-ploegmaat Nasri waarschuwt Anderlecht: ‘Nam zijn verantwoordelijkheden niet'

21-08-2019 12:32 Laatste update: 12:40
17

Emmanuel Frimpong heeft tegenover The Athletic flink uitgehaald naar RSC Anderlecht-speler Samir Nasri. Beide spelers speelden samen bij Arsenal.

Naar verluidt was Nasri onrespectvol tegenover jonge spelers. “Hij nam zijn verantwoordelijkheden niet om de jongere spelers bij te staan. Ik ben er nu net achtergekomen dat hij nog altijd speelt. Bij Anderlecht. Ik hoop echt dat hij veranderd is als persoon en dat hij daar de mensen anders behandelt. Want wat ik me herinner vanuit het verleden...”

Frimpong vertelt dat Nasri hem openlijk verweet niet goed genoeg te zijn bij Arsenal en even later zat Nasri bij Manchester City toen het tegen Arsenal moest spelen. “Tijdens die wedstrijd zei hij me voortdurend dat hij me kon kopen. Dat toont aan hoe dom hij eigenlijk is. Waarschijnlijk had hij inderdaad die miljoenen om mij te kopen, maar hoe onrespectvol is dit? Hij was een echte bully.”

Frimpong zal Nasri nooit kunnen uitstaan. “Ik heb altijd respect getoond voor de oudere spelers. Vraag maar aan Aaron Ramsey of Jack Wilshere. Nooit heb ik iemand onrespectvol behandeld. Maar Nasri, die heb ik echt niet graag. Zelfs al zou hij mij vijf miljard dollar geven, dan nog zal ik hem niet kunnen uitstaan", wordt Frimpong geciteerd door Het Laatste Nieuws.