Genk maakt vraagprijs bekend: blijven Samatta en Berge aan boord?

Genk maakt vraagprijs bekend: blijven Samatta en Berge aan boord?

Gepubliceerd: dinsdag 20 augustus 2019 om 07:00di 20-08-2019 om 07:00

Voor KRC Genk bleef de schade qua uitgaande transfers nog relatief beperkt. Leandro Trossard, Ruslan Malinovskyi en Joseph Aidoo vertrokken, maar andere sterkhouders maken op dit moment nog altijd deel uit van Genk.

Twee spelers die al enige tijd aan een vertrek worden gelinkt zijn Ally Samatta en Sander Berge. Het Laatste Nieuws weet dat de vraagprijs - met het einde van de mercato in zicht – alleen maar toeneemt voor beide Genk-spelers.

Samatta moet om en bij de zestien miljoen euro opleveren. Bovendien is de interesse in de Tanzaniaan niet immens meer. Verschillende clubs uit de Premier League klopten aan bij Genk, maar daar kwam niks van in huis. Met Galatasaray werd er ook gepraat, maar met hen werd er evenmin tot een akkoord gekomen.

Idem voor Berge
De situatie van Berge is quasi identiek. Voor de 21-jarige Noor vraagt Genk circa 25 miljoen euro. Sheffield United toonde concrete belangstelling, maar die stap zag Berge zal niet zitten. Gezien de hoge vraagprijs valt het zeer te betwijfelen of een niet-Engelse club de vraagprijs van Genk zal benaderen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Blijven zij bij Genk?

(574 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws