Man Utd glijdt uit na gemiste penalty Pogba en speelt gelijk tegen Dendoncker

19-08-2019 23:00
1

Manchester United is na twee speelronden tegen het eerste puntenverlies aangelopen in de Premier League. Onder meer door een gemiste penalty van Paul Pogba werd er tegen Wolverhampton Wanderers met 1-1 gelijkgespeeld. Vorige week won Man United met 4-0 van Chelsea.

Man United had in eerste instantie weinig reden om zich zorgen te maken. Wolverhampton, met Leander Dendoncker in de basis, kon in de beginfase meekomen met The Red Devils, maar kwam na 27 minuten op achterstand. Een fraaie aanval over links werd door Anthony Martial overtuigend afgerond: 0-1. Wolverhampton nam iets meer risico, maar kon het United niet echt lastig maken. De ploeg van Ole Gunnar Solskjaer creëerde zelf ook amper iets.

Vroeg in de tweede helft kwam Wolverhampton op schitterende wijze op gelijke hoogte. Een afgeslagen corner belandde voor de voet van Ruben Neves, die David De Gea via de onderkant van de lat passeerde en de fans van Wolverhampton liet juichen.

Nog geen tien minuten later kreeg United dé kans om opnieuw op voorsprong te komen. De scheidsrechter gaf een strafschop aan de bezoekers nadat Conor Coady Martial neerhaalde in het strafschopgebied. Pogba eiste het buitenkansje op, maar zijn inzet werd gepakt door Rui Patricio. Daniel James kon de misser van Pogba even later goedmaken, maar miste scherpte. Ook Marcus Rashford kon het verschil niet meer maken voor zijn ploeg.