Union gaat de oorlog aan met KV Kortrijk na transfer van Selemani

Union gaat de oorlog aan met KV Kortrijk na transfer van Selemani

Gepubliceerd: maandag 19 augustus 2019 om 23:16ma 19-08-2019 om 23:16

Bij Union is men niet te spreken over het vertrek van Selemani. De flankaanvaller verbrak zijn contract en zette zijn handtekening onder een verbintenis bij KV Kortrijk. Niet naar de zin van Union.

Bij Union viel men uit de lucht na de aankondinging van Kortrijk. 'Union heeft met ongeloof de aankondiging van KV Kortrijk gelezen waarin het Faiz Selemani, speler van RUSG, aankondigt als inkomende transfer. De club ontving afgelopen dagen ernstige aanwijzingen van rechtstreekse contacten tussen het KVK Bestuur alsook haar trainer met RUSG speler Faiz Selemani ondanks dit door de FIFA ten strengste verboden is', klinkt het op de webstek van Union.

CEO Philippe Bormans heeft KV Kortrijk ook meteen de oorlog verklaard. Union zal juridische stappen ondernemen. 'Wij zullen het hier uiteraard niet bij laten en bekijken met onze raadsmensen welke noodzakelijke stappen zullen ondernomen worden bij de Jupiler Pro League, de KBVB en de FIFA', aldus Union.

'Zonder in te gaan op de kern van de zaak is het bijzonder verontrustend dat een club, geleid door een bestuurslid van zowel de KBVB als de Pro League, zich vergrijpt aan zulke praktijken. Het imago en de geloofwaardigheid van het Belgisch voetbal krijgt opnieuw een zware deuk.'

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws