Hattrickheld Samatta over een eventueel vertrek bij KRC Genk: Geen commentaar

Hattrickheld Samatta over een eventueel vertrek bij KRC Genk: "Geen commentaar"

Gepubliceerd: maandag 19 augustus 2019 om 10:00ma 19-08-2019 om 10:00

Ally Samatta (26) is nog helemaal gefocust op KRC Genk, dat liet de Tanzaniaan afgelopen weekend zien. De Genk-aanvaller hielp zijn team met een hattrick aan een simpele 0-4 zege tegen Waasland-Beveren. Over een eventueel vertrek wil Samatta niks kwijt.

In Het Nieuwsblad blijft Samatta dan ook op de vlakte bij een vraag of hij ook begin september nog bij Genk actief zal zijn. "Geen commentaar. Het belangrijkste is dat ik hier momenteel nog ben. Je ziet me hier toch nog staan?", vertelt de Genk-topschutter.

Naar verluidt blijft het relatief stil rond Samatta. Genk voerde enkele weken terug al gesprekken met Galatasaray, maar in dat dossier kwam er geen doorbraak. Een Engelse transfer is niet meer mogelijk, al kan er altijd nog een onverwachte gegadigde opduiken.

Hattrick tegen Waasland-Beveren
Voor zijn hattrick op de Freethiel dankt Samatta vooral zijn Genk-ploegmakkers. "Die wedstrijdbal mogen mijn ploegmaats meteen handtekenen in de bus. Het is de derde keer dat ik zo'n bal mee naar huis mag nemen - tegen Brøndby en Zulte Waregem maakte ik ook al een hattrick. Ik heb er een speciaal plaatsje voor - niet thuis, maar in Tanzania."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Denk je dat Samatta nog vertrekt?

(445 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws