Nasri smaakt vraag over ervaring niet: Schrijf maar dat het mijn schuld is

Nasri smaakt vraag over ervaring niet: "Schrijf maar dat het mijn schuld is"

Gepubliceerd: maandag 19 augustus 2019 om 07:00ma 19-08-2019 om 07:00

RSC Anderlecht heeft haar competitiestart gemist. Daar kon ook Samir Nasri niks aan veranderen. De Fransman had het zaterdag na de 4-2 nederlaag tegen KV Kortrijk even gezien met de vragen van de pers.

Het leek in de eerste helft in het Guldensporenstadion een mooie avond voor Nasri en Anderlecht te worden. Paars-wit speelde sterk en Nasri bracht zijn club op voorsprong. In de tweede helft ging het evenwel volledig mis voor Anderlecht.

Het Laatste Nieuws vroeg daarna aan de 32-jarige Nasri om het niet de taak is van de ervaren spelers om de rest op sleeptouw te nemen. Volgens de krant reageerde de spelmakelaar daarna geïrriteerd en stapte in de bus met de woorden: "Schrijf maar op dat het mijn fout is."

Voordien antwoordde Nasri nog op het feit dat hij zijn eerste goal maakte voor Anderlecht. "Ze levert niks op, dus ... Ik kan er niet zo tevreden mee zijn als ik gehoopt had. De competitie is een marathon en geen sprint, Maar het zou leuk zijn, mochten we eindelijk eens die zege binnenhalen. Op die manier zouden we ook tijd winnen."

Poll

Verdiende Anderlecht meer op Kortrijk?

(1162 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws