Spaanse pers kan lof niet op over Courtois na goed seizoensbegin met Real Madrid

Spaanse pers kan lof niet op over Courtois na goed seizoensbegin met Real Madrid

Gepubliceerd: zondag 18 augustus 2019 om 22:14zo 18-08-2019 om 22:14

Real Madrid opende zaterdag het seizoen met een 3-1 winst tegen Celta de Vigo. Daarin werd Thibaut Courtois dus één keer geklopt, al kon onze landgenoot toch indruk maken op de Spaanse pers.

Na de wedstrijd waren er enkel maar lovende commentaren te lezen over de Rode Duivel. Zo gaf 90 MINS de doelman een 9 op 10, het hoogste van iedereen bij Real Madrid. 'Hij stopte meerdere kansen en gaf zijn team zo de vleugels om deze overwinning binnen te halen. Courtois toonde andermaal waarom alleen hij het verdient om de nummer één te zijn', klonk het.

'Op een kopbal van Araujo maakte Courtois één van de beste reddingen van de speeldag', viel te lezen bij Sport. 'Tegen Celta deed de Belg Keylor Navas helemaal vergeten.'

Ook Marca was lovend. 'Er werd gezegd dat Courtois wedstrijden kan redden en tegen Celta deed hij dat ook. Zo pakte hij onder meer uit met twee geweldige reddingen op het moment dat Real het meeste afzag. Dit was één van zijn beste wedstrijden bij Real.'

'De Belg speelde een fantastische wedstrijd en moest zijn ploeg meermaals rechthouden met goede reddingen. Aan het tegendoelpunt kon hij overigens niets doen', schreef Mundo Deportivo.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws