Union duwt Sporting Lokeren nog dieper in de put met droge thuiszege

Union duwt Sporting Lokeren nog dieper in de put met droge thuiszege

Gepubliceerd: zondag 18 augustus 2019 om 17:39zo 18-08-2019 om 17:39

Sporting Lokeren heeft ook tegen Union geen feestje kunnen bouwen. In het Dudenpark waren de Brusselaars te sterk.. De match eindigde op 3-1.

Lokeren verloor eerder van Beerschot en speelde thuis gelijk tegen Lommel. Coach Glen De Boeck ging dus op zoek naar een resultaat, maar de kansen waren vooral voor Union. Haugen stuitte twee keer op Verhulst en Fixelles vond de deklat, maar vlak voor de rust was het toch bingo. Fixelles maakte de 1-0. Het was meteen de ruststand, want Navarro kon de grootste kans voor Lokeren niet afwerken.

Na de pauze kreeg Lokeren heel snel een tweede opdoffer. Tabekou was deze keer de beul van dienst. Een aangeslagen Lokeren kon geen vuist meer maken en kreeg in de slotfase nog een 3-0 binnen via Nielsen. De late 3-1 van Mbayo was enkel nog goed voor de statistieken.

Lokeren heeft zo nog maar één punt uit drie wedstrijden. Union doet het een stuk beter en heeft met drie zeges op rij een perfect rapport. Het moet wel nog Westerlo naast zich dulden aan kop van het klassement. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Kan Lokeren nog de periode nog winnen?

(161 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws