'United en megamiskoop Sánchez van elkaar verlost: huurdeal met optie'

'United en megamiskoop Sánchez van elkaar verlost: huurdeal met optie'

Gepubliceerd: zondag 18 augustus 2019 om 16:59zo 18-08-2019 om 16:59

Manchester United en Alexis Sánchez zijn bijna van elkaar verlost. Italiaanse media schrijven dit weekend dat de Chileen zijn ja-woord heeft gegeven aan Internazionale. Sánchez verkast hoogstwaarschijnlijk op huurbasis naar de nieuwe club van trainer Antonio Conte. 

Onder meer Sky Italia meldt zondag dat Sánchez rond is met Inter. Nu moet United nog z'n fiat geven aan een huurdeal tot de zomer van 2020. Inter krijgt een koopoptie voor circa vijftien miljoen euro en de Engelse topclub neemt dit seizoen een deel van het astronomische salaris van Sánchez voor z'n rekening. 

Sánchez maakte in januari 2018 de controversiële overstap van Arsenal naar The Red Devils. Zijn avontuur in Manchester is een groot fiasco geworden. In de afgelopen anderhalf jaar was de Zuid-Amerikaan goed voor welgeteld vijf (!) doelpunten. De voormalig aanvaller van FC Barcelona en Udinese staat voor zo'n 550.000 euro per week op de loonlijst bij United.

Engelse media claimen dat Sánchez van manager Ole Gunnar Solskjaer te horen heeft gekregen dat hij dit seizoen niet op speeltijd hoeft te rekenen bij United. Opvallend: in Milaan gaat Sánchez samenspelen met Romelu Lukaku, die vorige week door United werd verkocht aan Inter. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws