Ontketende Lestienne leidt Standard naar overwinning tegen Moeskroen

Ontketende Lestienne leidt Standard naar overwinning tegen Moeskroen

Gepubliceerd: zondag 18 augustus 2019 om 16:15zo 18-08-2019 om 16:15

Laatste update: zondag 18 augustus 2019 om 16:26zo 18-08-2019 om 16:26

Standard heeft zijn derde zege gepakt op vier wedstrijden. Op Sclessin was Moeskroen geen partij voor de Luikenaars. Het werd uiteindelijk 4-1.

Standard pakte al snel het heft in handen tegen een onmondig Moeskroen. De eerste goal liet dan ook niet lang op zich wachten. Gavory gaf een voorzet die door alle verdedigers van Moeskroen werd gemist, Lestienne kon zo simpel scoren. Diezelfde Lestienne was veruit de gevaarlijkste man en kon snel daarna ook 2-0 maken. Hij pakte een pass mooi uit de lucht en liet Vasic kansloos. 2-0 was ook de ruststand.

Knullig eigen doelpunt
Na de pauze was Moeskroen niet geconcentreerd. Na amper vijftien seconden lag de derde tegengoal binnen, deze keer via Amallah. Moeskroen leek uitgeteld, maar kreeg hulp van de Standard-verdediging. Laifis kon zijn eigen doelman Bodart verslaan en bracht zo terug wat spanning in de wedstrijd.

Verder dan die gelukkige goal kwam Moeskroen echter niet meer. Het was zelfs nog Standard dat het laatste woord had via de onvermijdelijke Emond. Die maakte in de slotfase nog zijn vierde goal van het seizoen. 4-1 dus voor Standard, een verdiende overwinning die hen terug op één punt van KV Mechelen en Club Brugge brengt.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws