Vargas uitgelachen door Club-fans: Iedereen mag toch zijn eigen geluk kiezen?

Vargas uitgelachen door Club-fans: "Iedereen mag toch zijn eigen geluk kiezen?"

18-08-2019 09:00
41

Ronald Vargas speelt sinds dit seizoen weer in België. Hij moet voor de creativiteit zorgen bij KV Oostende. In 2011 maakte hij de fans van Club Brugge nog woest door Club in te ruilen voor Anderlecht. Vorige week bleek al dat de fans van Club hem niet vergeven hebben.

De fans van Club hadden een spandoek klaargemaakt voor Vargas, die de match moest missen met een blessure. Het opschrift 'Vargas herstelt, Vargas hervalt' liet weinig aan de verbeelding over.

"Ik heb de beste herinneringen aan die drie jaar in Brugge", geeft Vargas zelf aan in De Zondag. "Ik was toen international in een van de beste periodes van de nationale ploeg, speelde met Club Brugge Europees voetbal, waar ik altijd van had gedroomd... Je kan niet geloven hoe gelukkig ik toen was."

Toch keerde Vargas zijn club de rug toe. "Toen kwam Anderlecht en de supporters van Club vonden dat niet leuk, maar zulke zaken moet je er als profvoetballer bijnemen. Welk beroep je ook uitoefent, voetballer of schoonmaakster, iedereen mag zijn eigen geluk toch kiezen? Aan elke club kleven wel wat minder mooie herinneringen, ik onthoud liever de mooie."