'Real Madrid doet ultiem bod op Eriksen, goed nieuws voor Ajax'

'Real Madrid doet ultiem bod op Eriksen, goed nieuws voor Ajax'

18-08-2019 08:54
1

Real Madrid wil deze zomer nog een poging wagen voor Christian Eriksen, claimt The Sun. Volgens de Britse boulevardkrant kan Tottenham Hotspur vlak voor het sluiten van de internationale transfermarkt nog een 'take it or leave it'-aanbieding van circa 65 miljoen euro verwachten.

De Koninklijke haalde deze zomer al voor ruim driehonderd miljoen euro aan nieuwe spelers binnen, maar is nog op zoek naar een middenvelder. De namen van Paul Pogba en Donny van de zongen nadrukkelijk rond, maar een transfer van Eriksen lijkt momenteel het meest realistisch. De 27-jarige Deen is na dit seizoen transfervrij en Tottenham Hotspur kan alleen deze zomer nog serieus geld verdienen aan Eriksen, die in 2013 voor 13,5 miljoen euro overkwam van Ajax.

Volgens The Sun is Real Madrid van plan om tot de laatste dagen van augustus en de eerste dagen van september te wachten – de internationale transferdeadline staat gepland voor maandag 2 september – om de druk op Tottenham maximaal op te voeren. Wanneer Real Madrid daadwerkelijk voor Eriksen gaat, zou dat goed nieuws zijn voor Ajax. De kans dat Van de Beek ook na 2 september nog in Amsterdam speelt, is in dat geval een stuk groter.