'Antwerp en Gent krijgen hulp van Pro League in zoektocht naar Europees voetbal'

'Antwerp en Gent krijgen hulp van Pro League in zoektocht naar Europees voetbal'

Gepubliceerd: zaterdag 17 augustus 2019 om 17:16za 17-08-2019 om 17:16

KAA Gent en Antwerp staan binnenkort voor een belangrijk tweeluik in de Europa League. Beide ploegen spelen voor kwalificatie naar de groepsfase van het Europese toernooi. De Pro League is bereid om beide clubs wat extra rust te gunnen.

Zo willen zowel AA Gent als Antwerp hun wedstrijd van volgend weekend, wanneer beide teams tegen elkaar spelen, graag uitstellen. De Pro League is ook bereid om Gent en Antwerp te helpen. Dat meldt Het Nieuwsblad.

De kalendermanager werd al ingeschakeld, maar er is één groot probleem. Er is namelijk geen enkel gaatje om een nieuwe wedstrijd te laten spelen. Als beide clubs de Europese poules halen wordt het al helemaal een onmogelijke taak om die wedstrijd ergens te plaatsen. De komende dagen wordt er nog naar een oplossing gezocht.

In Nederland heeft men AZ al een extra handje geholpen. De tegenstander van Antwerp zag haar eigen competitiematch uitgesteld worden. Zo zal het helemaal uitgerust zijn voor de terugwedstrijd tegen Antwerp, terwijl The Great Old mogelijk een topper tegen Gent in de benen heeft.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws