OFFICIEEL: Bayern München presenteert Cuisance, Coutinho klaar voor keuring

OFFICIEEL: Bayern München presenteert Cuisance, Coutinho klaar voor keuring

Gepubliceerd: zaterdag 17 augustus 2019 om 14:44za 17-08-2019 om 14:44

Laatste update: zondag 18 augustus 2019 om 13:01zo 18-08-2019 om 13:01

Bayern München heeft Mickaël Cuisance binnen. De twintigjarige Fransman komt per direct over van Borussia Mönchengladbach, hebben Die Fohlen zaterdagmiddag bevestigd via de officiële kanalen.

Cuisance heeft vrijdag al zijn medische keuring ondergaan: Bayern-directeur Hasan Salihamidzic bevestigde 's avonds na de seizoensopening tegen Hertha BSC dat de komst van de Franse jeugdinternational aanstaande is. Der Rekordmeister is het inmiddels met Borussia Mönchengladbach eens geworden over de laatste details: Die Fohlen spelen zaterdag om 18.30 uur tegen Schalke 04, maar Cuisance zal dan al niet meer van de partij zijn.

Welk transferbedrag Bayern op tafel heeft gelegd, laat Borussia Mönchengladbach in het midden. Cuisance is de zesde zomerse versterking voor de winnaar van de laatste zeven Bundesliga-seizoenen. Benjamin Pavard, Lucas Hernández, Jann-Fiete Arp en Ivan Perisic tekenden eerder deze zomer en Philippe Coutinho zal dit weekend overkomen van FC Barcelona, liet de club vrijdagavond laat weten.

Update 18/08 13.01: Cuisance is zondagmiddag gepresenteerd in München. De Fransman tekent voor vijf jaar in Zuid-Duitsland. Bayern doet via de officiële kanalen geen uitlatingen over een transfersom.

Philippe Coutinho wordt snel de volgende aanwinst van de kampioen. De Braziliaanse aanvaller is zondag gesignaleerd in München. Na een medische keuring gaat Bayern Coutinho voor één seizoen huren van FC Barcelona. Er is volgens Spaanse media een optie tot koop bedongen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws