'Carcela ontvangt lucratieve aanbieding, Standard-man krijgt 48 uur bedenktijd'

'Carcela ontvangt lucratieve aanbieding, Standard-man krijgt 48 uur bedenktijd'

Gepubliceerd: zaterdag 17 augustus 2019 om 13:55za 17-08-2019 om 13:55

Mehdi Carcela staat mogelijk voor een derde afscheid bij Standard Luik. De 30-jarige technicus heeft volgens Het Nieuwsblad een aantrekkelijke aanbieiding uit het Midden-Oosten op zak.

Het Nieuwsblad meldt dat Carcela in de belangstelling staat uit Doha, de hoofdstad van Qatar. Naar verluidt gaat het hem Al-Ahli of Al-Arabi. Carcela, die open zou staan voor een exotisch avontuur, heeft volgens de berichtgeving 48 uur de tijd gekregen om de knoop door te hakken.

Standard nam Carcela vorige zomer voor 2,5 miljoen euro over van het Spaanse Granada, nadat hij in het tweede gedeelte van 2017/18 als huurling buitengewoon veel indruk maakte. Helaas voor de Rouces wist de Marokkaans international deze lijn niet door te trekken. Met zeven goals en negen assists in 46 optredens bleef hij achter bij de verwachtingen.

Michel Preud'homme liet blijken dat Carcela wat hem betreft uit mocht kijken naar een nieuwe club, maar de laatste twee competitieduels dook Carcela toch weer op in de basiself. Met drie assists in evenveel optredens was hij goed begonnen aan het jaargang 2019/20. Mogelijk blijft het daarbij.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws