Vermoedelijke elf: 'Anderlecht met Chadli en Kiese Thelin in de basis'

Vermoedelijke elf: 'Anderlecht met Chadli en Kiese Thelin in de basis'

Gepubliceerd: zaterdag 17 augustus 2019 om 12:25za 17-08-2019 om 12:25

Anderlecht gaat zaterdagavond in Kortrijk op zoek naar de eerste driepunter van dit seizoen. Vincent Kompany rekent daarbij meteen op de inbreng van Nacer Chadli.

Het Laatste Nieuws verwacht Chadli als offensieve rechtsback in de basiself. Killian Sardella verhuist na zijn basisdebuut naar de bank. Het middenveld blijft met het trio Peter Zulj, Samir Nasri en Michel Vlap identiek aan de teleurstellende 0-0 tegen KV Mechelen.

De voorste linie ondergaat nog de meeste wijzigingen. Zo lijkt Vincent Kompany met Isaac Kiese Thelin voor de eerste keur te beginnen met een 'echte' nummer negen. Kiese Thelin wordt volgens de krant geflankeerd door Jérémy Doku en Yari Verschaeren. Laatsgenoemde keert terug in de basis nadat hij nog gepasseerd werd tegen KVM. Francis Amuzu raakt als gevolg daarvan zijn plek kwijt.

De vermoedelijke elf van KV Kortrijk: Bruzzese; Golubovic, Hines-Ike, Kagelmacher, D'Haene; De Sart, Ajagun, Van der Bruggen; Ocansey, Mboyo, Ivanof

De vermoedelijke elf van Anderlecht: Van Crombrugge; Chadli, Kompany, Sandler, Dewaele, Zulj, Nasri, Vlap, Doku, Kiese Thelin, Verschaeren

Poll

Logische keuzes van Kompany?

(519 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws