Zidane draait zijn kar: “Zoals de kaarten nu liggen, reken ik op Bale bij Real

Zidane draait zijn kar: “Zoals de kaarten nu liggen, reken ik op Bale bij Real"

Gepubliceerd: vrijdag 16 augustus 2019 om 16:25vr 16-08-2019 om 16:25

Laatste update: vrijdag 16 augustus 2019 om 16:33vr 16-08-2019 om 16:33

Zinedine Zidane kan niet over Eden Hazard beschikken. De Rode Duivel is geblesseerd voor de eerste competitiematch van Real Madrid. De Franse coach lijkt zijn kar te hebben gedraaid over Gareth Bale.

De Welshman leek lange tijd op weg naar de uitgang bij Real Madrid, maar lijkt alsnog een rol te gaan spelen bij de De Koninklijke. “Het leek er inderdaad op dat hij zou vertrekken", zegt de trainer op de persconferentie voor de competitiestart over deze episode. "Maar soms verandert de dynamiek”, wordt Zidane geciteerd door Sporza.

Nu rekent Zidane alsnog op Bale. "Zoals de kaarten nu liggen, reken ik op hem, zoals ik op alle andere spelers reken. Hij is een belangrijke speler en heeft zijn plaats hier. Ik hoop dat mijn spelers het mij zo moeilijk mogelijk maken om het team te kunnen samenstellen."

Ook James Rodriguez sluit weer aan bij Real Madrid. "Hij is in vorm en ik ben blij dat hij erbij is. Ik ben blij met mijn huidige groep", blijft de Fransman wat op de vlakte. "Ik heb de beste spelers, twijfel daar maar niet aan”, aldus Zidane.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Een goede beslissing van Zidane?

(83 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws