'RB Leipzig 'pokert' met Bayern, blijft bij 40 miljoen en riskeert gratis vertrek'

'RB Leipzig 'pokert' met Bayern, blijft bij 40 miljoen en riskeert gratis vertrek'

16-08-2019 09:25
3

Bayern München wil Timo Werner deze zomer nog overnemen van concurrent RB Leipzig, maar zal dan diep in de buidel moeten tasten. Volgens BILD is de vraagprijs van de nummer drie van het voorbije Bundesliga-seizoen vijftien miljoen euro hoger dan het bedrag dat Bayern in gedachten heeft.

Die Roten Bullen willen minstens veertig miljoen euro vangen voor Werner, terwijl Bayern vooralsnog niet bereid is om meer dan 25 miljoen neer te tellen voor de 23-jarige spits. Leipzig neemt een risico met dit 'pokerspelletje', aangezien Werner na dit seizoen uit zijn contract loopt en niet van plan lijkt om bij te tekenen.

BILD sluit echter niet uit dat Bayern voor 1 september alsnog overstag gaat. Der Rekordmeister is dringend op zoek naar een offensieve kracht en liep recentelijk al Callum Hudson-Odoi, Leroy Sané én Hakim Ziyech mis. Bayern slaagde er wél in om Ivan Perisic van Internazionale te huren en haalde eerder deze zomer Benjamin Pavard (VfB Stuttgart), Lucas Hernández (Atlético Madrid) en Jann-Fiete Arp binnen.