Antwerp wil toeslaan op transfermarkt: Nog drie à vier spelers hebben we nodig

Antwerp wil toeslaan op transfermarkt: "Nog drie à vier spelers hebben we nodig"

Gepubliceerd: vrijdag 16 augustus 2019 om 09:33vr 16-08-2019 om 09:33

Laatste update: vrijdag 16 augustus 2019 om 09:34vr 16-08-2019 om 09:34

Antwerp FC mag zich opmaken voor de laatste voorronde van de Europa League. Voor het sluiten van de transfermarkt wil The Great Old zich nog gevoelig gaan versterken. Dat vertelt general secretary Sven Jaecques.

"We hebben nog een flankspeler nodig en misschien een tweede spits. Ook centraal op het middenveld moeten we even nagaan of we er nog een profiel bij willen. We willen de coach extra opties geven, zodat hij verschillen de systemen kan hanteren", vertelt Jaecques in Gazet van Antwerpen.

Defour en Miyoshi
Die flankspeler wordt wellicht Koji Myoshi. De 22-jarige Japanner komt volgende week naar ons land. Dan zal hij bij Antwerp zijn medische keuring ondergaan en nadien een huurovereenkomst (met aankoopoptie) tekenen voor één seizoen. Centraal op het middenveld hoopt Antwerp op niemand minder dan Steven Defour.

Paul Gheysens bevestigt dat er nog wat bijkomt. "Je ziet dat we duidelijk nog wat maturiteit missen, wat cohesie ook. En we hebben nog 3 à 4 spelers tekort. We zitten met een beperkte ploeg. Zodra er iemand uitvalt, zit je met gaten in de ploeg. Er zal nog wel volk bijkomen, maar dat is het werk van Luciano (D'Onofrio)", aldus de Antwerp-voorzitter bij Sporza.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Zal Antwerp zich plaatsen voor de groepsfase?

(862 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws