Antwerp wil toeslaan op transfermarkt: Nog drie à vier spelers hebben we nodig

Antwerp wil toeslaan op transfermarkt: "Nog drie à vier spelers hebben we nodig"

16-08-2019 09:33 Laatste update: 09:34
5

Antwerp FC mag zich opmaken voor de laatste voorronde van de Europa League. Voor het sluiten van de transfermarkt wil The Great Old zich nog gevoelig gaan versterken. Dat vertelt general secretary Sven Jaecques.

"We hebben nog een flankspeler nodig en misschien een tweede spits. Ook centraal op het middenveld moeten we even nagaan of we er nog een profiel bij willen. We willen de coach extra opties geven, zodat hij verschillen de systemen kan hanteren", vertelt Jaecques in Gazet van Antwerpen.

Defour en Miyoshi
Die flankspeler wordt wellicht Koji Myoshi. De 22-jarige Japanner komt volgende week naar ons land. Dan zal hij bij Antwerp zijn medische keuring ondergaan en nadien een huurovereenkomst (met aankoopoptie) tekenen voor één seizoen. Centraal op het middenveld hoopt Antwerp op niemand minder dan Steven Defour.

Paul Gheysens bevestigt dat er nog wat bijkomt. "Je ziet dat we duidelijk nog wat maturiteit missen, wat cohesie ook. En we hebben nog 3 à 4 spelers tekort. We zitten met een beperkte ploeg. Zodra er iemand uitvalt, zit je met gaten in de ploeg. Er zal nog wel volk bijkomen, maar dat is het werk van Luciano (D'Onofrio)", aldus de Antwerp-voorzitter bij Sporza.