'Club Brugge wil negende zomeraanwinst wegplukken bij  Leicester City'

'Club Brugge wil negende zomeraanwinst wegplukken bij Leicester City'

Gepubliceerd: vrijdag 16 augustus 2019 om 07:17vr 16-08-2019 om 07:17

Laatste update: vrijdag 16 augustus 2019 om 14:15vr 16-08-2019 om 14:15

Club Brugge haalde met Federico Ricca een nieuwe linksachter in huis. Het huiswerk van Blauw-Zwart is daarbij nog niet af, want het wil nog een defensieve middenvelder vastleggen. Daniel Amartey is momenteel in beeld op Jan Breydel.

Volgens Het Laatste Nieuws denkt Club Brugge aan de 24-jarige Amartey, die op de loonlijst staat van Leicester City. Door de concurrentie van Wilfred Ndidi (ex-KRC Genk) komt de Ghanees bij de Premier League-club niet veel aan spelen toe.

Amartey komt sinds 2016 uit voor Leicester City. De Engelsen betaalden zeven miljoen euro voor hem.  Voordien speelde de middenvelder voor FC Kopenhagen, waar hij in 2014 nog tweemaal tegen Club Brugge speelde in de Europa League. Net Thiago Maia - een naam die eerder de ronde deed - stond Amartey op onze shortlist van mogelijke opvolgers.

Ook Imbula nog steeds in beeld
De tweede naam op het lijstje is nog steeds Giannelli Imbula. De 26-jarige middenvelder zit op een zijspoor bij Stoke City, dat voor hem nog twintig miljoen euro betaalde in 2016. Na passages bij Toulouse en Rayo Vallecano kan Club Brugge mogelijk de volgende stap zijn.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Zou het een aanwinst zijn voor Club Brugge?

(407 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws