'Serie A ploegen smeden plan om Lukaku-concurrent van Juve weg te houden'

'Serie A ploegen smeden plan om Lukaku-concurrent van Juve weg te houden'

Gepubliceerd: donderdag 15 augustus 2019 om 23:19do 15-08-2019 om 23:19

Een opvallend bericht uit Italië: volgens de krant Corriere dello Sport hebben AS Roma, SSC Napoli en Internazionale een plannetje gesmeed om te voorkomen dat Mauro Icardi (Inter) de transfer naar Juventus maakt. Het Serie A-trio hoopt te voorkomen dat Juventus nóg sterker wordt.

Roma, Inter en Napoli proberen een pact te vormen dat een transfer van Icardi naar De Oude Dame voorkomt. Het is de bedoeling dat Icardi niet naar Turijn, maar naar Napels gaat, Arek Milik naar Roma gaat en Edin Dzeko juist naar Inter vertrekt.

Dat is nog niet alles, want Inter wil een clausule in het contract van Icardi op laten nemen, waarin staat dat Juventus hem in de toekomst niet op kan halen. De clubs lijken er álles aan te willen doen om Juventus niet nog machtiger te maken.

Helemaal waterdicht is het plan niet, want de clubs krijgen pas hun zin wanneer Icardi zelf besluit om akkoord te gaan met een transfer naar Napoli. Volgens de laatste berichten heeft hij al maanden zijn zinnen gezet op Juventus.

Dat Icardi deze zomer bij Inter vertrekt lijkt wel zeker. De Argentijnse spits is niet meer welkom bij de club en mag voor het juiste bedrag vertrekken. Zijn contract loopt nog twee jaar door, tot 2021. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws