KAA Gent richting Play-Offs van Europa League na mooie winst tegen Larnaca

KAA Gent richting Play-Offs van Europa League na mooie winst tegen Larnaca

Gepubliceerd: donderdag 15 augustus 2019 om 22:27do 15-08-2019 om 22:27

KAA Gent mag beginnen dromen van de Europa League. Het heeft zich geplaatst voor de Play-Offs van de Europa League na winst tegen AEK Larnaca. Het werd 3-0.

Na de 1-1 in de heenwedstrijd was de opdracht voor KAA Gent duidelijk, geen doelpunten slikken. Het begon dan ook afwachtend aan de partij en leek te speculeren op de counter. Daarmee wist men wel enkele keren te prikken bij de Cypriotische defensie.

Naarmate de wedstrijd vorderde kwam Gent toch beter in de partij. Bij AEK Larnaca was het vooral hollen achter de bal. Het niveau van de Cyprioten daalde zienderogen. Thomas Kaminski kende een rustige eerste helft en hield dan ook zijn netten schoon.

Na de pauze was het overwicht verrassend voor AEK Larnaca. De Cyprioten kregen kans op kans, Gent zag af tegen de bezoekers. Het overwicht mag dan wel voor de bezoekers geweest zijn, het doelpunt was voor Gent. Laurent Depoitre kopte de bal in doel en Gent mogelijk naar de volgende ronde in de voorrondes van de Europa League.

Gent tikte de wedstrijd rustig uit, AEK Larnaca was niet bij machte om nog te prikken. Jonathan David scoorde uiteindelijk nog de 2-0 en de 3-0, tevens ook de eindstand.  In de volgende ronde wacht Rijeka voor KAA Gent. De Kroatische ploeg won over twee wedstrijden met 0-4 van het Schotse Aberdeen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Altijd als EERSTE op de hoogte van: Voetbalnieuws Transfernieuws Voetbalvideo's Volg @voetbalprimeurbelgie!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws