Geen feestje in brouwerij voor honderden Antwerp-fans, politie grijpt in

Geen feestje in brouwerij voor honderden Antwerp-fans, politie grijpt in

15-08-2019 20:14
1

Bij Antwerp was men donderdagavond helemaal klaar voor de Europese partij tegen Viktoria Plzen. Dat heeft echter voor problemen gezorgd in Tsjechië.


Na jaren wachten mocht men bij Antwerp weer eens een Europese verplaatsing doen. Heel wat supporters hebben dan ook een ticket richting Tsjechië geboekt. Er waren maar een paar honderd tickets beschikbaar voor Antwerp-fans, maar toch zouden zo'n 3.000 fans zijn afgezakt naar Tsjechië. Dat heeft voor wat organisatorische problemen gezorgd.

Heel wat van die Antwerp-fans zijn er uiteraard niet in geslaagd om een ticket te kopen voor de wedstrijd. Zij moesten dus op zoek naar een plek om de wedstrijd te kijken. Dat leek even een nabij gelegen brouwerij te worden, die plaats had voor 500 Antwerp-supporters. Niet naar de zin van de Tsjechische politie.

Zo zakten er honderden supporters af naar de brouwerij, waardoor de politie het Antwerp-feestje had afgelast. Daardoor moesten heel wat supporters op zoek naar een nieuwe locatie om de wedstrijd te bekijken.