'Bayern liep Hudson-Odoi mis door blunder en blijft pijlen richten op Sané'

'Bayern liep Hudson-Odoi mis door blunder en blijft pijlen richten op Sané'

Gepubliceerd: donderdag 15 augustus 2019 om 19:52do 15-08-2019 om 19:52

Laatste update: donderdag 15 augustus 2019 om 19:52do 15-08-2019 om 19:52

Bayern München heeft een transfer van Leroy Sané nog altijd niet uit het hoofd gezet. Mogelijk haalt de Bundesliga-kampioen hem nog deze maand naar de Allianz Arena, ondanks zijn knieblessure. Dat meldt althans BILD.

Volgens het doorgaans goed ingevoerde Duitse medium heeft Bayern drie scenario's. De eerste is dat Sané deze transferperiode al aansluit bij Der Rekordmeister, dat op die manier zijn revalidatie in goede banen kan leiden. Bovendien verwacht Bayern dat de 23-jarige vleugelaanvaller door zijn blessure een stuk goedkoper is. Eerder verlangde Manchester City liefst 145 miljoen euro.

Een andere optie is dat Bayern zich in januari meldt voor de Duitse international, die zijn blessureleed dan achter zich heeft gelaten. De vraag is echter of Manchester City wil meewerken aan een tussentijds vertrek. Daarom ligt een transfer in de zomer van 2020 het meest voor de hand, schrijft BILD. Hoewel Sané te kennen heeft gegeven dat hij graag de overstap maakt, loopt Bayern dan wel het risico dat hij alsnog bijtekent bij City. Zijn huidige contract loopt medio 2021 af.

Hudson-Odoi
Overigens was Bayern eerder heel dicht bij de komst van Callum Hudson-Odoi. De Duitse grootmacht was er met de achttienjarige Engelsman uit over een contract. Technisch directeur Hasan Salihamidzic gaf vervolgens in de media te kennen dat een transfer nabij was. Dat wekte de wrevel van Chelsea, dat vond dat hij voor zijn beurt sprak. De Londenaren trokken vervolgens de stekker uit de onderhandelingen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws