'Tweetal spelers van Anderlecht zit op mentaal vlak in een dal'

'Tweetal spelers van Anderlecht zit op mentaal vlak in een dal'

15-08-2019 15:48
11

Anderlecht hoopt voor het sluiten van de deadline een oplossing te vinden voor pionnen die geen plaats hebben in de plannen van Vincent Kompany. Sven Kums, Kenny Saief en Thomas Didillon behoren tot die groep. Met name die laatste twee zouden moeite hebben met hun status.

'Op Neerpede valt te horen dat Kums zich stilaan realiseert dat het wellicht over en uit is voor hem. En dat geldt ook voor Saief en Didillon, twee spelers die volgens insiders op mentaal vlak in een dal zitten', geeft Sport/Voetbalmagazine mee.

De 25-jarige Saief zit al een half jaar op een zijspoor in Brussel. Saief trok naar de Verenigde Staten om aan spelen toe te komen bij Cincinnati. De Amerikaanse international keerde op verzoek van Cincinnati echter vervroegd terug van de uitleenbeurt in zijn geboorteland. Didillon is sinds de komst van Hendrik Van Crombrugge gedegradeerd tot back-up. De voorbije twee wedstrijden zat de Franse sluitpost zelfs niet in de selectie.

Oplossing
Volgens Sport/Voetbalmagazine hebben Frank Arnesen en Michael Verschueren er werk aan om het trio een goed alternatief te bieden. 'Het bestuur beseft dat al die jongens nog enkele jaren onder contract liggen en dat ze niet op de eerste de beste aanbieding zullen springen', klinkt het.