Volle bak: LASK verkoopt de thuiswedstrijd tegen Club Brugge binnen no time uit

Volle bak: LASK verkoopt de thuiswedstrijd tegen Club Brugge binnen no time uit

Gepubliceerd: donderdag 15 augustus 2019 om 15:20do 15-08-2019 om 15:20

LASK - Club Brugge is voorlopig helemaal uitverkocht. Dat delen de Oostenrijkers mee op hun eigen website.

De Linzer Gugl stond dinsdagavond volledig op haar kop toen LASK in haar Europese thuishaven met 3-1 te sterk was voor FC Basel. Na de 1-2 uitzege in Zwitserland was dat ruimschoots genoeg om door te stoten naar de laatste voorronde van de Champions League. Club Brugge is daarin de opponent en zal volgende week dinsdag ontvangen worden in een vol huis.

LASK kan historie schrijven, want de club bereikte nog nooit de groepsfase van het miljoenenbal. De dubbele confrontatie met Club Brugge leeft dan ook enorm in Linz en omgeving. Binnen twaalf uur waren alle tickets - zo'n 14.000 stuks - de deur uit. Vanwege de rush op tickets zijn de telefoonlijnen op kantoor overbelast, schrijft LASK. Momenteel moeten er nog vele supporters teleurgesteld worden.

De vice-kampioen van Oostenrijk hoopt dat kaarten van de UEFA terug worden gestuurd, zodat deze via de vrije verkoop nog bij de eigen achterban terecht kunnen komen. LASK krijgt daar aanstaande vrijdag meer duidelijkheid over. Club Brugge moet zich hoe dan ook instellen op een kolkende sfeer.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws