Goots gelooft steevast in Antwerp: “Ik geef ze iets meer dan 60% kans”

Goots gelooft steevast in Antwerp: “Ik geef ze iets meer dan 60% kans”

15-08-2019 14:45

Antwerp verdedigt een 1-0 voorsprong tegen Viktoria Plzen. Patrick Goots gelooft steevast in The Great Old en laat tegenover Sporza zijn licht schijnen over de wedstrijd.

"Ik geef Antwerp iets meer dan 60% kans”, begint Goots. “Ik was erbij in Brussel en Pilsen heeft mij zeker aanvallend niet echt kunnen bekoren. Al moet je in Europa altijd opletten. Ik hoorde Gert Verheyen zeggen dat Dinamo Kiev tegen Club Brugge nooit 3 keer zou scoren, maar het is toch gebeurd."

"Pilsen heeft heel wat Europese ervaring, maar Antwerp compenseert dat met gedrevenheid en enthousiasme”, gaat Goots verder. “En spelers als Mbokani, Refaelov, Haroun en Bolat hebben toch ook behoorlijk wat ervaring. Ik denk dat Antwerp collectief gewoon sterker is dan Plzen.”

“Vroeger was het nog vaak gevechtsvoetbal, maar sinds Play-off I zijn ze er voetballend hard op vooruit gegaan. Het is een aangename ploeg om naar te kijken. Als ze op dreef zijn, is het een echte machine. Het zijn spelers die heel goed weten wat ze kunnen en niet kunnen en ze zijn goed op elkaar ingespeeld. Bovendien heeft Antwerp de voorbije 2 jaar buitenshuis ongelooflijk veel punten gepakt."