Ultimatum van Racing Genk maakt geen indruk op Midtjylland: Gewoon een techniek

Ultimatum van Racing Genk maakt geen indruk op Midtjylland: "Gewoon een techniek"

Gepubliceerd: donderdag 15 augustus 2019 om 11:09do 15-08-2019 om 11:09

Laatste update: donderdag 15 augustus 2019 om 11:37do 15-08-2019 om 11:37

Racing Genk aast al een langere tijd op Paul Onuachu, spits van het Deense FC Midtjylland. Sportief directeur Dimitri De Condé wil echter niet aan het lijntje worden gehouden en verlangt binnen een week duidelijkheid van Midtjylland. De Denen hebben echter geen haast, zo bevestigt CEO Claus Steinlein.

Steinlein toont zich in gesprek met Herning Folkeblad weinig onder de indruk van het Genkse ultimatum. "Het is tenslotte een onderhandelingstechniek - net als alle andere. Verschillende clubs hebben op Onuachu geboden. Genk is gewoon de club die momenteel het vaakst in de media verschijnt. Dat is prima voor ons. Genk is al een jaar geïnteresseerd in Paul (Onuachu, nvdr.) en ze hebben lang gezegd dat er nu nog maar een week over is", laat de sterke man van Midtjylland optekenen.

Onuachu zou volgens berichten in de media liefst twaalf miljoen moeten kosten, terwijl Genk naar verluidt slechts tot de helft wil gaan. Steinlein laat echter weten dat de vraaprijs die circuleert onjuist is. Volgens Steinlein is de prijs een 'beetje te hoog', maar wil hij geen specifiek bedrag noemen. Hij bevestigt wel dat er meerdere kopers zijn voor zijn Nigeriaanse goudhaantje.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws