Selemani is 'diep geschokt' door zijn behandeling van Union Saint-Gilloise

Selemani is 'diep geschokt' door zijn behandeling van Union Saint-Gilloise

15-08-2019 10:30
2

Union Saint-Gilloise en Faïz Selemani stevenen af op een breuk. Één die niet al te harmonieus verloopt. Union verwees haar smaakmaker vanwege een transferwens naar de B-kern, waarna Selemani aan de poort werd tegengehouden toen hij wilde trainen. Het voorval is naar verluidt hard aangekomen bij Selemani.

"Zijn kastje werd zelfs leeggemaakt en zijn bewegingsvrijheid beknot door een security-firma die door zijn werkgever werd ingehuurd. Mijn cliënt is diep geschokt dat hij op deze manier behandeld werd en voor de ogen van zijn even verbaasde ploegmaats weggeleid werd", reageert de advocaat van Selemani tegenover La Dernière Heure.

Union betreurt de wijze waarop Selemani zijn vertrekwens kenbaar heeft gemaakt. Volgens de advocaat maakt de club uit 1B zich schuldig aan het doen van valse beweringen. "Niemand bij de club heeft ooit iets kunnen aanmerken op de houding van meneer Selemani", klinkt het.

Conclusie van de advocaat is dat het niet meer goed komt tussen Union en zijn cliënt. 'Mijn cliënt geeft op dit moment de voorkeur aan een transfer, want het lijkt onmogelijk het contract tussen club en speler nog verder te zetten na wat over hem gezegd is en het verbod om deel te nemen aan de activiteiten van de ploeg waar hij deel van uitmaakt."