Corriere dello Sport: Italiaanse club laat oogje vallen op Samatta van KRC Genk

Corriere dello Sport: Italiaanse club laat oogje vallen op Samatta van KRC Genk

15-08-2019 07:47 Laatste update: 08:13
5

De naam van Aly Samatta duikt deze week op in Italiaanse media. SS Lazio, de nummer acht van het afgelopen Serie A-seizoen, wordt in verband gebracht met de spits van KRC Genk. Ook Jari Oosterwijk van FC Twente wordt genoemd.

Lazio wil voor het sluiten van de transfermarkt graag nog een extra aanvaller aan de selectie toevoegen. De namen van Fernando Llorente (zonder club), Bas Dost (Sporting Portugal) en Pietro Pellegri (AS Monaco) zingen rond in Stadio Olimpico, maar Lazio zit krap bij kas en daardoor is de komst van één van die drie onwaarschijnlijk, meent Corriere dello Sport te weten. 

Nu duikt dus de naam van Samatta op. De aanvaller van KRC Genk wordt al een tijdje in verband gebracht met een transfer, maar tot nu toe lijken er nog geen concrete voorstellen op tafel te liggen. Ook Oosterwijk wordt aldus genoemd. De 24-jarige spits heeft bij FC Twente nog een contract voor één jaar. In Enschede is Oosterwijk geen basisspeler. Hij kwam tijdens de eerste twee duels van het nieuwe Eredivisie-seizoen zelfs nog geen minuut in actie.