Bölöni niet zonder zorgen voor Europees duel: We hebben kleine problemen

Bölöni niet zonder zorgen voor Europees duel: "We hebben kleine problemen"

14-08-2019 23:22 Laatste update: 23:24
0

Royal Antwerp FC probeert donderdagavond de laatste voorronde van de Europa League te bereiken. De Great Old verdedigt op het veld van Viktoria Plzen een 1-0 voorsprong uit de heenwedstrijd. Coach Laszlo Bölöni hoopt dat iedereen topfit geraakt.

"We hebben wat kleine problemen, maar we gaan proberen iedereen optimaal aan de aftrap te krijgen", vertelde de Roemeen volgens Het Nieuwsblad tijdens een persconferentie. Bölöni doelde vooral op Mbokani, die het begin van de training alleen afwerkte.

De coach van Antwerp verwacht een spannende wedstrijd in Tsjechië. "Beide ploegen zijn elkaar waard. En we hebben allebei evenveel zin om door te stoten. Het wordt een pittig duel, met twee teams ook die op z’n Engels spelen", aldus Bölöni.

"Dat Plzen moeite heeft met scoren? Het klopt dat ze niet in hun beste periode zitten, dat het met hoogtes en laagtes is. Maar het blijft opletten. De duivel slaapt nooit. Of ik een extra defensieve pion zal inzetten? Je begrijpt toch dat ik je dat niet kan vertellen? Ik kan je wel zeggen dat we zelf ook gaan proberen te scoren."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie