Vanhaezebrouck ziet nog Rode Duivels terugkeren: Er is wel één gevaar

Vanhaezebrouck ziet nog Rode Duivels terugkeren: "Er is wel één gevaar"

Gepubliceerd: woensdag 14 augustus 2019 om 23:03wo 14-08-2019 om 23:03

Met Vincent Kompany, Simon Mignolet en Nacer Chadli keerden deze zomer al drie Rode Duivels terug naar de Belgische competitie. Volgens analist Hein Vanhaezebrouck zullen er nog anderen volgen. 

"Nu de deur opengezet is, verwacht ik dat er nog meer internationals zullen volgen. Niet vergeten: Depoitre - ook al Rode Duivel geweest - keerde toch ook al terug naar Gent", vertelt Vanhaezebrouck in Het Nieuwsblad. "Mirallas zoekt nog altijd iets nieuws. En Batshuayi zit op de tribune bij Chelsea. Die zal op den duur toch ook wel eens aan de woorden van Martinez denken."

"Hem zie ik niet meteen terugkeren, maar in Engeland kan hij al nergens meer naartoe door die verstreken deadline, dus je weet maar nooit. Benteke neemt ook een risico door bij Crystal Palace te blijven als hij niet meer in de bovenste schuif ligt. Los van de nationale ploeg zou het natuurlijk mooi zijn mochten op termijn ook spelers als Dembélé en Fellaini weer vertrekken uit China en tekenen bij Beerschot en Standard."

"Er schuilt wel één gevaar in: het grote loonverschil tussen die topspelers en de rest. Zoals ik al aanhaalde, verdient zo'n Mignolet bij Club of Chadli bij Anderlecht nu een pak meer dan de meeste spelers. Zodra het wat minder begint te lopen, gaan ploegmaats daar altijd over morren", besluit Vanhaezebrouck.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws