Degryse fronst de wenkbrauwen na match van Club Brugge: Héél bizar

Degryse fronst de wenkbrauwen na match van Club Brugge: "Héél bizar"

14-08-2019 20:00
5

Club Brugge heeft zich kunnen plaatsen voor de volgende ronde in de Champions League. Tegen Dynamo Kiev liep het niet makkelijk, maar dat heeft Club volgens Marc Degryse aan zichzelf te danken.

"Club was niet bij de les en dat wordt op dit niveau afgestraft", zo laat Degryse weten bij Het Laatste Nieuws. "Héél bizar, dat gebrek aan scherpte. Zowel in het begin van de eerste als de tweede helft, waar het na de tweede goal opnieuw schrikken was. Je hebt elkaar in de kleedkamer net opgepept, maar dat zag je niet terug op het veld."

"Kiev is geen wereldploeg: als je dan twee keer zo vroeg een doelpunt slikt... Hun moeizame start heeft bijna de hele eerste helft geduurd. Club mocht van geluk spreken dat Deli het geloof terugbracht en de match even deed kantelen. Verdedigend was het niet goed, vooral over rechts."

Veel spelers bleven onder hun niveau. "Bij de eerste treffer toonde Rits té veel goeie wil. Je moet die man opvangen, maar hij liep zelf weg van zijn tegenstander. Allemaal signalen dat Club niet klaar was. We hadden dat nog niet gezien - ze zijn voor het eerst getest geweest... en goed was het niet."