Liverpool en Chelsea zorgen voor eerste Engelse en spannende Europese Supercup

Liverpool en Chelsea zorgen voor eerste Engelse en spannende Europese Supercup

Gepubliceerd: woensdag 14 augustus 2019 om 17:07wo 14-08-2019 om 17:07

De 44e editie van de UEFA Super Cup wordt gespeeld in het Vodafone Park in Istanbul. Dit is de thuishaven van Besiktas JK. De Super Cup gaat tussen de Europa League winnaar Chelsea en de Champions League winnaar Liverpool. Voor het eerst in de geschiedenis is er een Engels onderonsje in deze UEFA Super Cup, mét een mooie promo van Ladbrokes!

NIEUW! Krijg een Free Bet, Verdubbel óf verdrievoudig je winst bij Ladbrokes! KLIK HIER!

Bij Ladbrokes heeft men namelijk een drievoudige promotie klaar voor deze partij. 'Play it safe', 'Take a risk' of 'Go all in'. Bij deze partij kan je dus kiezen uit maar liefst één van de drie mogelijke promoties.

Speel je het liever op zeker? Dan kan je voor 'Play it safe' kiezen en krijg je een 100% gratis weddenschap tot maar liefst €200! Durf je wat meer risico te nemen? Bij 'Take a risk' krijg je een verdubbeling van jouw winst! Dan is er ook nog een laatste promotie, 'Go all in', waarbij je je winst kan verdrievoudigen!

(lees verder onder de afbeelding)

De eerste Engelse editie van de Super Cup ooit, belooft een spannende te worden. Hierin treffen twee Engelse ploegen elkaar, waarin het onderling altijd ‘close’ is. In de laatste 5 ontmoetingen tussen beide ploegen vielen er heel weinig doelpunten en waren de punten verdeeld.

In deze nieuwe ontmoeting verwachten wij dat de verhouding wat anders zijn. Jurgen Klopp heeft zijn Liverpool goed bij elkaar weten te houden en is ook uitstekend begonnen in de Premier League. De ploeg boekte een eenvoudige zege op Norwich City (4-1). Dit had nog veel hoger kunnen uitlopen.

Hazard-loos Chelsea
Daarentegen zijn Frank Lampard en zijn Chelsea een stuk minder goed begonnen aan de competitie. De ploeg speelt met veel nieuwe en vooral jonge spelers en dit werd genadeloos afgestraft door Manchester United (4-0). Qua spelbeeld was Chelsea misschien nog wel de betere ploeg, maar de finesse en de scherpte was ver te zoeken bij ‘The Blues’.

Al met al verwachten we dan ook dat het verschil op dit moment te groot is en dat Liverpool deze Super Cup zal gaan winnen. De ploeg oogt stabieler en gevaarlijker in de aanval. De doelpunten zullen schaars blijven, zoals de laatste tijd bij ontmoetingen tussen Liverpool en Chelsea.

Wij tippen dan toch vooral voor winst van Liverpool. Dat staat momenteel op een 'kleine' odd van 1,60, maar kan dankzij de promotie van Ladbrokes dus verdrievoudigd worden naar maar liefst 4,80!

NIEUW! Krijg een Free Bet, Verdubbel óf verdrievoudig je winst bij Ladbrokes! KLIK HIER!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Wie wint de Supercup?

(29 stemmen)

Bekijk het laatste nieuws