KV Kortrijk over plannen: “We gaan dat stadion bouwen, met of zonder inbreng”

KV Kortrijk over plannen: “We gaan dat stadion bouwen, met of zonder inbreng”

Gepubliceerd: woensdag 14 augustus 2019 om 16:26wo 14-08-2019 om 16:26

KV Kortrijk heeft grootse plannen. De Kerels willen een nieuw stadion bouwen, al gaan de geruchten ook de ronde dat KV Kortrijk te koop werd gezet.

Tegenover Sport/Voetbalmagazine ontkent manager Matthias Leterme dat KVK te koop is gezet. "Er is niets veranderd. De club staat niet te koop. Maar zoals voor veel andere profclubs het geval is, kan ook bij ons de eigenaar overwegen om bij een interessant bod de club te verkopen. Dat is toch een belangrijke nuance. Ik kan met honderd procent zekerheid zeggen dat er geen opdracht is gegeven om de club te verkopen zoals de familie De Gryse destijds een mandaat gaf aan Dirk Degraen om de club te verkopen.”

Ook wil de club een nieuw stadion. “We gaan dat stadion bouwen, met of zonder financiële inbreng van onze eigenaar. Het is ook nog niet zeker dat hij niet zal investeren. Vrijdagnacht had ik hem nog aan de telefoon en hij is nog altijd op het dossier aan het werken. De eerste deadline was eind juni, maar hij vroeg uitstel. In de eerstkomende weken zullen we uitsluitsel krijgen over wat zijn participatie zal zijn. Doet hij niet mee, dan zijn er genoeg andere partijen die zich al voor het stadiondossier aanboden."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws