‘Antwerp-supporters zorgen voor invasie en trekken massaal naar Tsjechië’

‘Antwerp-supporters zorgen voor invasie en trekken massaal naar Tsjechië’

Gepubliceerd: woensdag 14 augustus 2019 om 12:11wo 14-08-2019 om 12:11

Een eerste Europese avontuur voor Antwerp in 25 jaar. De supporters staan dan ook volledig achter The Great Old en zorgen voor een invasie in Tsjechië.

In de heenwedstrijd won Antwerp met 1-0 tegen Viktoria Plzen met de steun van de trouwe achterban in het Koning Boudewijnstadion. Nu meldt Het Nieuwsblad dat er maar liefst 3.000 supporters zouden afreizen naar Tsjechië terwijl er maar plaats is in het stadion voor 600 man.

Alle hotels zitten overvol en de horeca en ordehandhavers in Pilsen zijn voorbereid. Viktoria Plzen liet al verstaan identiteitscontroles uit te voeren in de thuisvakken, maar toch hopen de fans op een ticket. “We gaan daar nog een ticket proberen te bemachtigen, ook al is dat misschien ijdele hoop”, laat Erik De Ceuleneer weten die een trip van negen uur overheeft voor Antwerp.

De supporters zijn nu al in de wolken met het Europese avontuur van The Great Old. “Los daarvan wordt het een memorabele verplaatsing. De kwalificatie voor de volgende ronde zou ongelofelijk zijn, maar als we uitgeschakeld worden, dan is dat maar zo. Dan doen we volgend jaar gewoon beter.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Denk jij dat Antwerp zich zal plaatsen?

(580 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws