Real Madrid laat keeper weer tijdelijk gaan en schudt handen met Ronaldo Nazario

Real Madrid laat keeper weer tijdelijk gaan en schudt handen met Ronaldo Nazario

14-08-2019 11:47
1

Real Madrid heeft doelman Andriy Lunin wederom verhuurd. De twintigjarige Oekraïener kwam afgelopen seizoen al uit voor Leganés en zal tot het einde van het seizoen speler zijn van Real Valladolid, de nummer zestien van het vorige Primera Division-seizoen die in handen is van ex-topspits Ronaldo Nazario.

Real Madrid heeft het nieuws bevestigd door middel van een bondig persbericht via de officiële kanalen. Lunin werd in de zomer van 2018 opgepikt bij Zorya Luhansk en heeft bij De Koninklijke nog een contract tot medio 2024. Met Kiko Casilla (Lees United) en Luca Zidane (verhuurd aan Racing Santander) zijn er tussentijds twee concurrenten vertrokken, maar Lunin moet nog steeds wachten op een doorbraak in het Estadio Santiago Bernabeu.

Thibaut Courtois en Keylor Navas zijn momenteel de twee doelmannen in de A-selectie. Navas raakte vorig seizoen zijn basisplek kwijt aan de Belg en wordt sindsdien in de Spaanse sportmedia in verband gebracht met een vertrek uit Madrid: of hij voor 1 september alsnog vertrekt, zal nog moeten blijken. Of Real Madrid een derde keeper aan wil trekken, is ook nog onduidelijk. Mogelijk schuift Javier Belman, doelman van Real Madrid Castilla, door naar het eerste elftal.