UPDATE: ‘AS Roma krijgt nul op het rekest, Batshuayi weet waar toekomst ligt’

UPDATE: ‘AS Roma krijgt nul op het rekest, Batshuayi weet waar toekomst ligt’

Gepubliceerd: woensdag 14 augustus 2019 om 10:30wo 14-08-2019 om 10:30

Laatste update: donderdag 15 augustus 2019 om 08:01do 15-08-2019 om 08:01

Michy Batshuayi moest voor de wedstrijd tegen Manchester United in de tribune plaatsnemen en het ziet er naar uit dat hij niet veel speelminuten zal krijgen bij Chelsea. Naar verluidt bekijkt AS Roma de Rode Duivel.

In het verleden werd de Italiaanse topclub al eens in verband gebracht met Batshuayi. Sky Italia meldt dat Internazionale Edin Dzeko als back-up voor Romelu Lukaku wil halen en Batshuayi zou zijn opvolger moeten worden. Er is echter nog geen concrete vraag binnen voor een huur met aankoopoptie.

Batshuayi is momenteel nog een denkpiste voor AS Roma. De situatie van Batshuayi bij Chelsea is niet ideaal. De aanvaller viel als negentiende man af voor de wedstrijd tegen Manchester United. Tammy Abraham krijgt het vertrouwen voorin van coach Frank Lampard. Voorbije weken werd Batsman ook gelinkt aan Anderlecht, maar die ambitie zou hij niet hebben.

Update 15/08, 08.01: Michy Batshuayi blijft bij Chelsea, dat laat Het Belang van Limburg weten. AS Roma was zeer geïnteresseerd, maar krijgt nul op het rekest. De Rode Duivel zal naar verluidt komend seizoen alsnog in het shirt van Chelsea te zien zijn.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Een goede club voor Batshuayi?

(400 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws