Vanhaezebrouck over Kompany, Chadli en Mignolet: Dat vind ik overdreven

Vanhaezebrouck over Kompany, Chadli en Mignolet: "Dat vind ik overdreven"

Gepubliceerd: woensdag 14 augustus 2019 om 09:16wo 14-08-2019 om 09:16

Met Simon Mignolet, Vincent Kompany en Nacer Chadli werden enkele vaste waarden van bij de Rode Duivels naar de Jupiler Pro League. Een knappe zet, aldus Hein Vanhaezebrouck. Al kiest niet iedereen voor een project volgens hem.

"Stellen dat ze alle drie kiezen voor een project, vind ik dan weer overdreven. Mignolet nog wel, want die had andere opties. Kompany's contract bij Manchester City werd niet verlengd en hij heeft dan gekozen voor zijn éígen project", aldus Vanhaezebrouck in Het Nieuwsblad.

"Als hij de sleutels van het oefencomplex en het stadion niet had gekregen, zat hij nu niet in Anderlecht. Als hij enkel als speler kon tekenen, was hij niet gekomen, daar ben ik van overtuigd. Hij mag nu alles bepalen omdat hij de laatste hoop is", gaat hij verder.

Laatste kans voor Chadli
Voor Chadli waren er volgens Vanhaezebrouck niet veel andere opties dan Anderlecht. "En Chadli, die kiest vooral voor speeltijd. Je kan moeilijk zeggen dat hij voor een project kiest, want in juni wou hij nog niet komen. Hij heeft geaarzeld, maar had nu dringend een nieuwe ploeg nodig."

Poll

Heeft Hein gelijk?

(1730 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws