Laatste bod: 'Genk legt zes miljoen euro neer voor Onuachu, die zelf wil komen'

Laatste bod: 'Genk legt zes miljoen euro neer voor Onuachu, die zelf wil komen'

Gepubliceerd: woensdag 14 augustus 2019 om 08:46wo 14-08-2019 om 08:46

Laatste update: woensdag 14 augustus 2019 om 08:48wo 14-08-2019 om 08:48

KRC Genk wil Paul Onuachu nog altijd naar de Luminus Arena halen. De komende week wordt cruciaal. Genk legde bij FC Midtjylland een bod neer en het verwacht binnen de week een definitief antwoord.

Het Belang van Limburg meldt dat Genk zes miljoen euro op tafel wil liggen voor Onuachu. De voorbije weken plakten de Denen een bedrag van twaalf miljoen euro op het hoofd van de Nigeriaanse spits, maar zover wil Genk niet gaan.

Verder dan dat laatste bod zal Genk niet meer gaan. "Er is geen sprake van een ultimatum. Maar het spreekt voor zich dat wij nu snel duidelijkheid willen. Als de deal niet rond komt, moeten wij nog andere pistes bewandelen. Binnen een week willen we weten waar we aan toe zijn", aldus sportief directeur Dimitri De Condé.

Voorkeur voor Genk
In afwachting van een transfer – ook andere clubs tonen interesse in Onuachu - werd er met Midtjylland afgesproken dat hij voorlopig geen wedstrijden speelt. De voorkeur van de boomlange aanvaller gaat echter uit naar Genk. Het is afwachten of beide clubs snel tot een akkoord komen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws