Depoitre verklaart waarom hij KAA Gent boven Club Brugge en Anderlecht verkoos

Depoitre verklaart waarom hij KAA Gent boven Club Brugge en Anderlecht verkoos

Gepubliceerd: woensdag 14 augustus 2019 om 08:16wo 14-08-2019 om 08:16

Laatste update: woensdag 14 augustus 2019 om 08:17wo 14-08-2019 om 08:17

Laurent Depoitre is na omzwervingen bij FC Porto en Huddersfield Town terug bij KAA Gent. De 30-jarige aanvaller liet verschillende aanbiedingen uit binnen-en buitenlands links liggen om terug te keren naar de Ghelamco Arena.

"Ik had in Engeland en België contacten met meerdere clubs, ik kon ook naar Turkije en meer exotische landen. Ik heb meteen gedacht: 'Waarom niet terug naar Gent?' Ik had er vooral nood aan om weer plezier te vinden op het veld. En dat heb ik nergens meer gehad dan in mijn eerste periode bij Gent", vertelt Depoitre in Het Laatste Nieuws.

Mooie periode
Depoitre werd in ons land gelinkt aan RSC Anderlecht en Club Brugge. "Het is niet dat ik de keuze had tussen alle topclubs in België, maar terugkeren naar Gent was voor mij als thuiskomen. Hier is voor mij alles begonnen op het hoogste niveau."

"Hier vond ik alles terug uit die periode. Het is ook een échte uitdaging, want de verwachtingen liggen heel hoog bij de fans. Dat maakt dat ik veel te bewijzen heb, de lat ligt hoog. Maar dat is net een mooie challenge", besluit de éénvoudig Rode Duivel.

Poll

Hoeveel doelpunten zie je Depoitre dit seizoen te maken?

(530 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws