Björn Engels over zijn nieuwe mentor: De ideale gids in een nieuwe competitie

Björn Engels over zijn nieuwe mentor: "De ideale gids in een nieuwe competitie"

Gepubliceerd: dinsdag 13 augustus 2019 om 23:52di 13-08-2019 om 23:52

Björn Engels maakte afgelopen weekend zijn debuut in de Premier League bij Aston Villa. Onze landgenoot verloor samen met zijn ploegmaats van Tottenham Hotspur (2-1), maar Engels liet een goede indruk achter. 

De ex-speler van Club Brugge krijgt bij Villa veel advies van assistent-coach John Terry. "Toen ik arriveerde, had ik een beetje schrik. Je kijkt ernaar op: zo'n legend. Je verwacht dat die op een trainingsveld stapt met een attitude van 'wie ben jij', maar hij is totaal niet neerbuigend. Volledig het tegenovergestelde zelfs", vertelde de verdediger tijdens een gesprek met Het Laatste Nieuws.

"Ik heb altijd naar de Premier League opgekeken en dat je dan met zo iemand dagelijks op het trainingsveld staat en na de oefensessie ook regelmatig samenzit voor individuele bijsturing. Fantastisch, toch? We hebben samen clips van mijn vorige clubs bestudeerd, van matchen in de voorbereiding. Ik kan me geen betere mentor indenken. Als je het over legendarische verdedigers in de Premier League hebt, is het hij en misschien nog een paar van Man United - Rio Ferdinand. Als je van zo iemand mag leren... De ideale gids in een nieuwe competitie", besloot Engels.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws