Vanaken over scheidsrechter: Met de VAR had hij op de stip gelegen

Vanaken over scheidsrechter: "Met de VAR had hij op de stip gelegen"

Gepubliceerd: dinsdag 13 augustus 2019 om 23:33di 13-08-2019 om 23:33

Laatste update: dinsdag 13 augustus 2019 om 23:38di 13-08-2019 om 23:38

Club Brugge heeft zich dinsdagavond geplaats voor de Play-Offs van de Champions League, al kreeg het geen medewerking van de scheidsrechter. De Kroaat Ivan Bebek nam enkele dubieuze beslissingen. Dat vond ook Hans Vanaken.

"Ik vond op hem op bepaalde momenten niet consequent, maar al bij al heeft hij niet de grootste fouten gemaakt. Op het einde vond ik het net iets te veel. Dat zijn momenten dat je gefrustreerd geraakt en dan durf je weleens uit te vliegen. Die gele kaart was niet nodig, want zo erg was het niet. Maar dat neem je erbij met dit resultaat", vertelde de middenvelder tegenover Q2.

Vanaken had ook een penalty moeten krijgen in de tweede helft na een stevige trekfout, maar de scheidsrechter weigerde te fluiten. "Ik zei nog dat hij mijn truitje mocht hebben na de match. Hij wou hem nu al hebben. Voor mij is het penalty. Ik kan een zuivere kopkans krijgen en hij trekt mij gewoon naar beneden. Met de VAR had hij op de stip gelegen."

Club Brugge komt in de volgende rond uit tegen het Oostenrijkste LASK Linz, dat FC Basel uitschakelde. "Ik denk dat we vandaag nog even mogen genieten van deze overwinning. Linz schakelt basel uit, dus het zal geen slechte ploeg zijn. Eerst dit analyseren, en dan goed recuperen voor de match van vrijdag tegen Eupen. Het is leuk dat we deze ronde hebben overleefd tegen een sterke tegenstander. Volgende week wacht onze een volgende uitdaging met Linz", besloot Vanaken.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Club Brugge heeft ervoor gestreden en stoot door naar de volgende ronde na een 3-4 overwinning over twee wedstrijden tegen Dynamo Kiev! #ClubBrugge #Deli #Mechele #Mata #DynamoKiev #DYNCLU #DINCLU

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) op

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws