Club Brugge is de verdiende winnaar: Dat heeft de voorzitter van Kiev gezegd

Club Brugge is de verdiende winnaar: "Dat heeft de voorzitter van Kiev gezegd"

Gepubliceerd: dinsdag 13 augustus 2019 om 22:53di 13-08-2019 om 22:53

Philippe Clement is trots op zijn ploeg. Club Brugge heeft zich dinsdagavond geplaatst voor de Play-Offs van de Champions League dankzij een 3-3 gelijkspel op het veld van Dinamo Kiev. De coach van Blauw-Zwart reageerde dan ook uitgelaten na de match.

"Of ik opgelucht ben? Niet alleen dat: ik ben ook trots", vertelde Clement volgens Sporza. "Het was op fysiek vlak een zeer zware wedstrijd, maar ik ben trots over de manier waarop mijn ploeg heeft durven te voetballen. Het scenario zat tegen met een snelle tegengoal, een onterechte rode kaart en een owngoal, maar mijn ploeg is blijven vechten."

"Daar ben ik trots op en dat is om mee te nemen. Maar we moeten ook in elke seconde sterk zijn in de duels. Ze pakten elk moment dat we gaven. Maar de voorzitter van Dinamo heeft gezegd dat wij de verdiende winnaar zijn, dat we de beste ploeg waren en het beste voetbal hebben gebracht. Dat is mooi", besloot de trainer van Blauw-Zwart.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Club Brugge heeft ervoor gestreden en stoot door naar de volgende ronde na een 3-4 overwinning over twee wedstrijden tegen Dynamo Kiev! #ClubBrugge #Deli #Mechele #Mata #DynamoKiev #DYNCLU #DINCLU

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws